En els últims anys, una gran quantitat d’idees originals han aparegut en les bodes amb una gran influència sobre la manera de celebrar-les. Un dels aspectes que més s’ha vist modificat, són els aperitius, sorprenent amb un ampli ventall d’originals propostes per a fer sorprendre a tots els convidats i convidades. Recordeu que és molt important tindre en compte les possibles al·lèrgies alimentàries, dietes o intoleràncies que els assistents puguen tindre, de manera que és interessant oferir una àmplia gamma d’entrants diferents per a tots i totes.

1. Macarons salats: Acostumats a prendre’ls com a dolços, una original proposta són els macarons salats, tant de formatge blau com de sobrassada i formatge de cabra, foie, salmó fumat… I molt més! Un aperitiu deliciós i molt vistós gràcies als seus intensos colors, així com ser fàcils i còmodes de menjar.

2. Tàrtars: De tonyina, salmó, verdures, mariscos… Un plat sofisticat que es pot servir sobre barquetes de galletes o tostadetes de pà.

3. Foie: Una gran infinitat de receptes ens proporciona aquest aliment! Es pot servir tant en platets amb torrades de pà perquè els convidats trien el que vulguen untar-se o en pinxos amb poma i foie, pastissets, canapés…

4. Bombons salats: Igual que ocorre amb els macarons, els bombons salats són una proposta diferent que ens permet oferir una gran varietat d’opcions: bombons de botifarra i arròs, de salmó amb anous, de truita fumada amb alvocat, de pollastre al curri…

5. Broquetes: Riquíssimes i ideals per a menjar dempeus. A més, poden crear un gran ventall de sabors i colors vistosos, així com oferir opcions tant de carn com de peix, verdures… així com combinacions infinites i apetitoses per a servir.

6. Cuina oriental: En moltes bodes s’està optant per oferir sushi en el còctel inicial: sofisticat, no et taques encara que t’ho menges amb la mà… Però existeixen altres rectes de cuina oriental que poden resultar una opció fantàstica per al còctel de benvinguda, així com original: canapés de tataki de tonyina, mini rotllets de primavera, dim sum…

7. Tapes amb cassoletes: una idea molt TOP és crear miniatures de plats tradicionals presentades en cassoletes, i poden ser de paella, de llentilles, d’ous de guatla amb creïlles… L’art de les tapes ha arribat amb les cassoletes!

La presentació dels aperitius és indispensable, i existeixen una gran quantitat d’idees divertides per a servir-los! Des de bases de pissarra fins a gotets biodegradables, culleres de fusta, cucurutxos de paper…

I, com a últimes recomanacions…

– Tingueu en compte l’estació en la qual us caseu perquè els vostres aperitius vagen d’acord (una cosa freda per a estiu, calent per a hivern).

– Proporciona productes locals, més sostenibles i donaran a les teues bodess un toc eco friendly.

– Després del còctel, arriba el banquet, així que… compte amb els excessos!

Des de Saló Campos, estem segurs que amb aquestes idees tindreu un aperitiu original i riquíssim que els vostres assistents, familiars i amics, recordaran amb afecte sempre.