Maig, mes de les comunions

Amb el mes de maig, ha arribat la temporada de celebracions, sobretot d’aquelles de caràcter religiós, com les comunions.

La Primera Comunió és una festa religiosa on els xiquets i xiquetes, d’entre 9 i 10 anys, es preparen per a rebre el sacrament de l’Eucaristia. Una festa en família que es recorda amb estima en els anys següents.

Els detalls són molt importants en les comunions, sobretot si es tracta d’adorns personalitzats, els quals t’ajudaran a crear una atmosfera especial amb uns elements protagonistes que faran de la Comunió del teu filla/filla un dia molt especial.

Per altra part, la gastronomia en les comunions tenen també un paper fonamental, així com la ja coneguda taula de llepolies per als més xicotets. T’aconsellem un menú cuidat però molt senzill, per a totes les edats i gustos, així com tindre un menú especial per a xiquets i xiquetes.

A Salón Campos, amb més de 50 anys d’experiència, vos oferim TOT EL NECESSARI perquè la celebració de la Primera Comunió del teu fill o filla siga perfecta.

Disposem de menús variats, animació infantil, un magnífic jardí exterior, taules dolces… Tots els ingredients que faran d’aquesta celebració un dia inoblidable.

No ho dubtes, confia en nosaltres per a aquest dia tan especial!