Saló Campos en la televisió d’À Punt

El passat dilluns 14 de novembre, la reportera Berta Báidez del programa Bona Vesprada d’À Punt estigué visitant Montserrat, i en aquesta visita, es passà per les nostres instal·lacions per conéixer els més de 50 anys d’història del saló en el món de les bodes.

Les germanes Inma i Azucena Campos, actuals propietàries de Saló Campos, estigueren explicant les diferències des dels inicis del saló fins ara respecte a les celebracions de bodes. Per a això, comptaren amb uns convidats molt especials: una parella que es casà fa 54 anys en el Saló Campos i narraren la seua experiència, recordant un dels dies més bonics de les seues vides. Entre les diferències compararen els menús d’abans i els d’ara: menús molt més senzills que tot el que es mostra hui en dia, on cada detall es té en compte. Recordaren així el mític postre de ‘pijama’, que consistia en una bola de gelat, fruita en almívar, flam i nata muntada, molt famós en totes les bodes d’aquell moment.

Saló Campos va obrir en 1967 en una planta baixa del carrer Metge Peiró núm. 22 de Montserrat, quan Pepe Campos amb tan sols 25 anys, junt amb la seua germana Rosita i el seu home Paco, els pares i algunes ties, començaren llogant la planta per a celebrar les primeres bodes amb tot el necessari.

A poc a poc, anaren augmentant el negoci fins que en 1969, Pepe es va casar amb Nati, els pares d’Azucena i Inma, i agafaren per complet el negoci familiar de celebració de bodes. El seu èxit va córrer la veu per la resta de poblacions veïnes i la gent començà a demanar cita per a celebrar la seua boda en Saló Campos. A més, foren pioners a la zona del que coneguem actualment com a catering.

Ja en 1978 feren un saló més gran en un terreny que compraren al mateix carrer, on se situa en l’actualitat Saló Campos.

Tant Inma com Azucena, des de ben xicotetes ajudaven en el que podien en el saló, i a mitjan anys 90 fou quan es feren càrrec del negoci per complet.

Saló Campos ha passat per diverses reformes sempre actualitzant-se al que es duu en el moment, oferint un aspecte modern i elegant amb un servei adaptat per a totes les celebracions. Una d’aquestes reformes és el Jardí de Celebracions amb una preciosa pèrgola on es realitzen cerimònies civils i còctels de benvinguda. «Nosaltres seguim lluitant per continuar la feina que en el seu moment els nostres pares iniciaren en el Saló» comenten les germanes.

Saló Campos, per a totes les celebracions.

Pots veure el vídeo fent clic ací: