7 aperitius originals amb els quals triomfaràs en la teua boda
En els últims anys, una gran quantitat d’idees originals han aparegut en les bodes amb una gran influència sobre la manera de celebrar-les. Un dels aspectes que més s’ha vist modificat, són els aperitius, sorprenent amb un ampli ventall d’originals propostes per a fer sorprendre a tots els convidats i convidades. Recordeu que és molt important tindre en compte les possibles al·lèrgies alimentàries, dietes o intoleràncies que els assistents puguen tindre, de manera que és interessant oferir una àmplia gamma d’entrants diferents per a tots i totes.
1. Macarons salats: Acostumats a prendre’ls com a dolços, una original proposta són els macarons salats, tant de formatge blau com de sobrassada i formatge de cabra, foie, salmó fumat… I molt més! Un aperitiu deliciós i molt vistós gràcies als seus intensos colors, així com ser fàcils i còmodes de menjar.
2. Tàrtars: De tonyina, salmó, verdures, mariscos… Un plat sofisticat que es pot servir sobre barquetes de galletes o tostadetes de pà.
3. Foie: Una gran infinitat de receptes ens proporciona aquest aliment! Es pot servir tant en platets amb torrades de pà perquè els convidats trien el que vulguen untar-se o en pinxos amb poma i foie, pastissets, canapés…
4. Bombons salats: Igual que ocorre amb els macarons, els bombons salats són una proposta diferent que ens permet oferir una gran varietat d’opcions: bombons de botifarra i arròs, de salmó amb anous, de truita fumada amb alvocat, de pollastre al curri…
5. Broquetes: Riquíssimes i ideals per a menjar dempeus. A més, poden crear un gran ventall de sabors i colors vistosos, així com oferir opcions tant de carn com de peix, verdures… així com combinacions infinites i apetitoses per a servir.
6. Cuina oriental: En moltes bodes s’està optant per oferir sushi en el còctel inicial: sofisticat, no et taques encara que t’ho menges amb la mà… Però existeixen altres rectes de cuina oriental que poden resultar una opció fantàstica per al còctel de benvinguda, així com original: canapés de tataki de tonyina, mini rotllets de primavera, dim sum…
7. Tapes amb cassoletes: una idea molt TOP és crear miniatures de plats tradicionals presentades en cassoletes, i poden ser de paella, de llentilles, d’ous de guatla amb creïlles… L’art de les tapes ha arribat amb les cassoletes!
La presentació dels aperitius és indispensable, i existeixen una gran quantitat d’idees divertides per a servir-los! Des de bases de pissarra fins a gotets biodegradables, culleres de fusta, cucurutxos de paper…
I, com a últimes recomanacions…
– Tingueu en compte l’estació en la qual us caseu perquè els vostres aperitius vagen d’acord (una cosa freda per a estiu, calent per a hivern).
– Proporciona productes locals, més sostenibles i donaran a les teues bodess un toc eco friendly.
– Després del còctel, arriba el banquet, així que… compte amb els excessos!
Des de Saló Campos, estem segurs que amb aquestes idees tindreu un aperitiu original i riquíssim que els vostres assistents, familiars i amics, recordaran amb afecte sempre.